2021-08-12 08:24:03• hírek • Szatmár.ro

Nagy erőkkel dolgoznak a 193A jelzésű megyei út korszerűsítésén

Nagy erőkkel dolgoznak a 193A jelzésű megyei út Szatmárnémeti – Amac – Résztelek – Ivácskó – Homoród – Bükkszoldobágy – Béltekhodos – Szokond – Szakasz útvonal korszerűsítésén - tájékoztat közösségi oldalán a megyei tanács.

Az elmúlt hónap kezdvező időjárása hozzájárult ahhoz, hogy elkészüljenek a Bükkszoldobágy és Ivácskó közötti tartófalak, a Szakasz – Szokond – Béltekhodos közötti részen leszórták az alapozáshoz szükséges aszfaltkeveréket, az Ivácskó és Résztelek közötti szakaszon elkészültek az útalap konszolidációs munkálatai, Szokond, Béltekhodos, Bükkszoldobágy, Felső-, Alsó- és Középhomoród, illetve Ivácskó között elkészültek a bejáratok és a kapubeálló hidak a házakhoz, továbbá a vízelvezető árkok kiépítését is befejezték.


“Mostanáig a beruházás mintegy 78%-val vagyunk elkészülve. Csak júliusban a Megyei Tanács 5,8 millió lejt fizetett ki ezen útszakasz munkálataira. Bizakodóak vagyunk, hogy az időjárás kedvezni fog nekünk és sikerül a kivitelező által vállalt határidőig befejezni a munkálatokat.” – nyilatkozta Ioan Rus, a Szatmár Megyei Tanács alelnöke.













Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: